Welkom Camping Verhuur Tarieven Reserveren Faciliteiten Omgeving Contact


zwembad van de camping
   

Camping
Le Font du Merle
70, Le Fraissinet
30110 Branoux-les-Taillades
Frankrijk
+31 6 22 05 96 12
+33 4 66 60 63 22
+33 7 84 99 61 83
+33 7 84 99 61 99

Merel / Merle

Een deel van de camping

Oleander op de camping

Henry en Betty Mulder

Deze camping is gewoon rookvrij. Dit is een rookvrije camping.

Onze camping is rookvrij: Op onze hele camping mag niet gerookt worden, geen sigaretten, geen e-sigaretten. Er worden ook geen houtskool barbecues gebruikt.

Wij accepteren pinpassen en credit cards

Chèque vacances connect ANCV accepté

Chèque vacances ANCV accepté

Welkom, bienvenue!

Welkom op de website van Camping Le Font du Merle, een rookvrije camping met 44 plaatsen in de Zuid-Franse Cevennen.

De camping gaat dit jaar wat eerder open dan normaal. Wij zijn open vanaf 22 februari.

In een prachtige omgeving kunt u genieten van een fijne vakantie! De camping ligt aan het riviertje de Gardon op de helling van een bosrijke heuvel. Kijkt u gerust rond op onze site en spreekt deze camping, waar niet gerookt mag worden op het gehele terrein, u aan, neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom!

de Camping
Onze camping is een fijne plek in de natuur en tegelijk niet ver bij een dorpje en stadjes vandaan. Zo ligt de stad Alès op ongeveer 15 km / 15 minuten. Het zwembad is verwarmd met zonnecollectoren. Er staan ligstoelen voor u klaar! De camping is toegankelijk voor gehandicapten voor de campingplaatsen en beschikt over een aangepast sanitair.

Ons restaurantje is buiten het hoogseizoen beperkt open, maar er is een restaurant op ongeveer 200 meter van de camping en een bar/restaurant op ongeveer 250 meter.

We beschikken over een ruime speelplaats voor de kinderen, trampoline, klimtoestel met glijbanen, voetbaldoelen, een tafeltennistafel, en een jeu de boules baan. Vanaf een aantal plaatsen heeft u zicht op deze lager gelegen speelplaats.

kaartje Cevennen
Kortom: een rookvrije camping op een prachtige plaats in de natuur, leuke speelplaats voor kinderen, maar wel in de buurt van een dorpje, stadjes en culturele uitstapjes in de omgeving, een gezonde plek om even helemaal weg te zijn, te genieten van uw vakantie!

Hartelijke groeten,

Henry en Betty Mulder.
Camping Le Font du Merle