zwembad van de camping
   

Camping
Le Font du Merle
Le Fraissinet
30110 Branoux-les-Taillades
Frankrijk
+31 6 22 05 96 12
+33 4 66 60 63 22
+33 7 84 99 61 83

Merel / Merle

Een deel van de camping

Oleander op de camping

Henry en Betty Mulder

Deze camping is gewoon rookvrij. Dit is een rookvrije camping.

Onze camping is rookvrij: Op onze hele camping mag niet gerookt worden, geen sigaretten, geen e-sigaretten. Er worden ook geen houtskool barbecues gebruikt.

Wij accepteren pinpassen en credit cards

Chèque vacances ANCV accepté

Mobil-home De verhuuraccomodaties

Voor verhuur zijn zowel 4 persoons als 6 persoons mobilehomes beschikbaar. Het grootste deel van de mobilehomes bevindt zich op een afgesloten deel van de camping. Daar heeft u een heerlijk rustige plek. Deze stacaravans staan aangenaam en ruim tussen de hoge dennen en mooie struiken.

Mobil-home Bij meerdere stacaravans is het mogelijk om tegen betaling bijzettentjes te plaatsen. Zo kan er met meer personen genoten worden van de ruime plaatsen bij de stacaravans. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Let op, dit kan alleen bij de heel grote plaatsen met nummer 35 t/m 44. Bij deze stacaravans zijn geen huisdieren toegestaan. Uiteraard kunnen andere reizigers niet hun tentje bij uw stacaravan opzetten.

Onze mobil-homes beschikken over een eigen toilet en douche en zijn uitgerust met een koelkast, elektrische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, servies, huishoudelijke benodigdheden, tuinmeubelen, parasol en droogrek.

het chalet buiten Het chalet heeft twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed van 140 x 1.90 en een met twee eenpersoonsbedden. De keuken bevindt zich overdekt aansluitend aan het chalet en is uitgerust met tafel, stoelen, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, elektrische kookplaat en uiteraard serviesgoed en bestek. Ook is er in het chalet een kleine badkamer met douche en toilet. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het algemene sanitair van de camping.

U kunt kiezen uit twee types mobile homes, beiden zijn ze zowel voor maximaal 4 personen als voor maximaal 6 personen beschikbaar. We hebben een basismobile home, waarbij beddengoed en eindschoonmaak niet inbegrepen zijn. Daar zijn wel dekens en kussens beschikbaar, lakens kunnen meegebracht worden of erbij gehuurd. In dat geval vindt u de bedden opgemaakt. Dit kost 10 euro voor een 2-persoonsbed en 8 euro voor een 1- persoonsbed. Deze huisjes bevinden zich op het bovenste deel van de camping. (plaatsen 41 t/m 44)

Ook hebben we een versie met meer confort, met nieuwe bank, gordijnen etc. Als u deze huurt vindt u de bedden opgemaakt met dekbedden en uiteraard kussens. In dit tarief zit de eindschoonmaak inbegrepen, bij normale vervuiling. Deze mobilehomes bevinden zich dichter bij de rivier, op het lager gelegen deel. (plaatsen 35 t/m 39) Ook zijn er twee mogelijkheden als u met uw huisdier komt. Deze bevinden zich op het campingdeel. ( plaats 14 en 15) Als u met huisdieren komt, neemt u altijd uw eigen beddengoed inclusief dekbedden of dekens mee.

Het verbruik van gas, elektriciteit en water, evenals verwarming (in stacaravans) zijn inbegrepen in de prijs. De hele camping is voorzien van wifi.

Opgelet, de ligging van de stacaravans maakt dat ze helaas niet toegankelijk zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Het huren van een stacaravan is mogelijk van 1 maart tot 30 november 2021.

Het huren van het chalet is mogelijk van 1 mei tot 30 september 2021.

Bij het reserveren proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeursplaats. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

Klik hier voor meer info: Stacaravans, 4 persoons

1 slaapkamer met een tweepersoons bed. ( 140 x 190)
1 slaapkamer met twee eenpersoons bedden.

Mobil-home 4 persoons Mobil-home 4 persoons sanitair mobile-home 4 personen plattegrond mobile-home 4 personen 2 persons lit mobile-home 4 personen interieur mobile-home 4 personen 1 persons lit mobile-home 4 personen

Klik hier voor meer info: Stacaravans, 6 persoons

1 slaapkamer met een tweepersoons bed. ( 140 x 190)
2 slaapkamers met ieder twee eenpersoons bedden.

Mobil-home 6 persoons Mobil-home 6 persoons sanitair mobile-home 6 personen mobile-home 6 personen 2 persons lit mobile-home 6 personen interieur mobile-home 6 personen 1 persons lit mobile-home 6 personen

Klik hier voor meer info: Chalet, 4 persoons

We hebben ook een chalet (plaats 15), deze is geschikt voor 4 personen. De keuken is hierbij buiten, maar wel overdekt. Deze is daarom alleen van mei t/m september beschikbaar.

het chalet buiten het chalet buiten

de buitenkeuken het chalet binnen

het chalet binnen de buitenkeuken

Op de plaatsen 1 t/m 34 zijn huisdieren toegestaan, mits aangelijnd.

Op de plaatsen 35 t/m 44 zijn geen huisdieren toegestaan.

De voorwaarden vindt u hier.

de Camping

Klik hier voor een plattegrond in hoge resolutie (1.8 MB).